Valtavirta tarjoaa kerrankin jotakin valtavan nautittavaa televisiossa. Tanssilla on niin suuri voima sulattaa jää ja herättää nautinnollisia hetkiä. Se lienee myös ihmissukukunnalle kohtuullisen primitiivinen tapa ilmaista tunteitaan. Tänään oli upea päivä. Kevät on nyt tulossa. Lähes tanssin tuolla auringonpaisteessa eilisen tanssiohjelman jäljiltä kuunnellessani Robbie Williamsin uudelleen sovittamia swing klassikoita. Ei onneen  paljon tarvita, kun sen vaan antaa tulla. Ehkä vähän paritanssien askeleita voisi vielä tarkistaa, mutta luonnistuu se tanssi ilman niitäkin.

    Elämääni on astunut myös uusi ystävä, tai paremminkin tanssinut. Olemme tanssineet samassa ryhmässä vuosia ja jutelleetkin vuosien varrella niitä näitä, mutta vasta viime kuukausina olemme ruenneet jakamaan elämää myös tanssin ulkopuolella. Onni todellakin kaksinkertaistuu jakamalla. Ja parasta on, että nyt on yksi ihminen lisää turvaverkossani, jonka kanssa niin voin tehdä.

    Suuri projektini tarraa kyllä otteeseensa, mutta en voi antaa sille kaikkea sitä aikaa, jonka se tarvitsisi ja jonka haluaisin sille antaa. Kahden viikon päästä helpottaa, mutta ennen sitäkin pitäisi saada kovasti aikaiseksi.