Tanssiystävä tuli kylään. Ja totesi, että ihan kuin olisi maalle tullut. Ihanaa ja idyllistähän tämä on. Ja kuitenkin olemmme maamme suurimassa kaupungissa, pyöräilymatkan päässä kaupungin iloista. Typy tykkää kovasti. Hankin eilen amppeliorvokkeja, suuria ruukkuja ja multaa. Pian laitan mintut tulemaan ja sitten toivottavasti olemme kesän omavaraisia mohitomintun suhteen.

    Tanssiystävä oli siis eilen kylässä. Kylläpä oli mukava. Söimme ulkona. Tosin jälkkäriksi piti siirtyä sisälle. Tuli kylmä. Eilen minäkin kokkailin. Tein valkosuklaatorttua. On kyllä mukava leipoa, kun on asiantuntija vieressä, jolta voi varmistella onnistumista. Kovasti syyhyttää jo päästä ulkoilemaan. On pensaita leikattavana ja vanhaa nurmea poistettavana. Krookukseni saivat todella vauhtia viime viikonlopun haravoinnista. Kohta on kukkia, kunnolla kukkia.

    Eilen minä ja Mielitietty teimme retken vieraaseen skeneen. Olimme skeittileffan ensi-illassa ja rap- keikalla. Se oli veljeni Lossin ja hänen teaminsa ilta. No, skeittileffan suhteen ymmärrys jäi rajalliseksi, mutta hienoja kuvia poijaat olivat tehneet. Kaunista urbaania maisemaa. Lossi T sen sijaan valloitti. Hän oli paljon parempi kuin odotin ja se mahtava ironia, mitä hän viljeli eksistenssiään ja räppäämistään kohtaan. Kyllä minulla on taitava veli. Emme me ehkä sulautuneet täydellisesti joukkoon, mutta olihan veli nyt todella kiva nähdä esiintyvänä artitsina.