Treenihousut ovat suuri kysymys ja niiden hankintaan liittyy aina suuri jännitysmomentti, sillä sovituksessa selviää vain näennäinen sopivuus. Toimivuus selviää lopullisesti vasta treenissä. Lisäksi en ole vielä löytänyt näistä high tech materiaaleista sellaista, joka korvaisi vanhat kunnon puuvillanjohdannaiset. Niinpä olen jälleen päätynyt niihin takaisin. Niitähän on turha etsiä urheiluvaatemerkeiltä, vaan varmemmin niitä löytyy oloasuoasatoilta. Yhtäkaikki väritys on ongelmallinen. urheilumerkkien housut ovat pääasiassa mustia. Sen lisäksi tarjolla saattaa olla joku sesongin trendiväri kuten tänä keväänä persikan värinen. Ja se on kyllä niin ruma väri etten pysty. Oloasut ovat kyllä värikkäämpiä, mutta usein kovin hempeitä ja yöpukumaisia. Missä on perusvärit?? Kyllähän se vähän nukkumatilta aluksi tuntuo mennä treeneihin vaaleansinisissä housuissa, mutta housut ovat niin hyvät, etten muita enää pitäisikään edes treenien ulkopuolella. No, rajansa kaikella... Nämä Nukkumatti- housut läpäisivät kuitenkin myös treenitestin. Toimivat täydellisesti. Ongelma on siis taas ratkaistu.

    Suuressa projektissa on ongelma. Jokin mättää tässä viimeisimmässä vaiheessani, mutta en tiedä mikä tai olen löytänyt vain pieniä tekijöitä, joiden edessä olen oppinut myöntymään. Toiset "rakkaat" täytyy vaan tappaa, eikä loputtomiin kannata viilata.

    Gilmoret ovat tuoneet mukana toisen tämän päiväisistä askarrutuksista. Hyvähän se on. Sitä ei mikään muuta, mutta Kollegaystäväni pyysi minulta palautetta eräästä työstään, joka muistuttaa niin pahasti Gilmoreja, ettei hänen kannata valituilla raiteilla jatkaa. Se on mitä ilmeisimmin tapahtunut vahingossa, mutta silti hänen täytyy saada tietää ja minun on se ilmeisesti kerrottava hänelle, mutta miten?

    Juuri nyt, kun on Gilmoret ja sen sellaista, niin kirjastossakin oli tarjolla uusimmat Danna Leonit, joita en vaan voinut jättää hyllyyn. Lisäksi tein tänään päätöksen parin viikon taistelun jälkeen. Harry  Potter ei ole enää lukemisen arvoin. Minä jämähdin siis jo osaan neljä. Tarina ei etene millään. Hyvä päätös, kun tarjolla on paljon muutakin. Seuraavaksi lähden Annie Hawes'in kanssa Etelä-Italiaan. Se on taatusti uhratun ajan arvoinen matka.