Odotuksista huolimatta eilen oli hyvä päivä. Toipilaana tahdin vaan pitää olla paljon verkkaisempi. Vanha konsti tuli taas todistettua paremmaksi kuin pussillinen uusia. Puutahan hoito on hoitaa myös sielua. Etenkin, kun mitää raskasta ei voinut tehdä. Sain leikkiä "suurta luojaa" ja valita ketkä saavat jäädä ja ketkä lähtevät. Ei toivotut ruusust saivat lähteä, ne saivat vaahtoharson ylleen, joka toivottavasti ehti imeytyä ennen illan sateita. Myös siemenet on nyt kylvetty ja laventelin sekä sitruunatimjamin taimet istutettu. Nyt sitä sitten vaan odotellaan kasvun ihmeitä.

    Hyvä lähti eilen kiertoon. Lapsuuden kodista minulle kiertänyt taide, jolla ei minulle ole tunnesiteitä, löysi hyvän kodin naapurista. Kaikilla on hyvä mieli ja meidän ullakkokomeromme raivautuu hiljalleen. Avara tila valtaa alaa. Sitä ei kyllä vielä uskoisi, kun katsoo ullakkokomeroamme, mutta niin se vaan hiljalleen tapahtuu.

    Ruokakin ehti grillaantua ennen sadetta. Juuri, kun olimme aikeisa nostaa sen lautasillemme, alkoi sataa ja ateria siirtyi pikavauhtia sisälle. kukan ei kastunut ja masut tulivat täyteen.

Ulkopäivän päätteksi nautimme hyvän annoksen korkeakulttuuria Kansallisbaletin toteuttamana.