Ihania asioita sain lahjaksi vain kaksi viikkoa sitten.
Upean värikynäsarjan. Värien kanssa ei enää tarvitse kompromissata. Niiden voimalla kirjani valmistuu tuossa tuokiossa.
Upea silkkipeito. Toimii kuin silkki. Kevyt, mutta lämmin. Unelma itse.
Robbien uusin levy. Aikamoista diskopoppia, mutta kiva kumminkin. Vaikka lenkkikaveriksi.
Kauan kaivattu niskatyyny. Niskan hoosianna ajat ovat ohi.
Upea violetti pashmina Kiinasta. Pasminoita ei tytöllä vaan voi olla liikaa. Tarvitsee vähemmän paitoja, kun on enemmän huiveja.
Lankalahjakortti lempi myymälääni. Viime yönä valvoessani sijoitin tuon suloisen korttisen jo moneen kertaan. Ensin lopetan nuo keskeneräiset ja sitten vasta oikeasti sijoitan. Samasta paketista löytyi myös upeat perhoiset, lasiset. Kauniit ovat, vaikka yleensä koristeita kartan. Onneksi on poikkeuksiakin.
Käsintehty korusetti. Minulle, minun väreissä. Ihanaa!
Oikeamäärä herkkuja. Pieni rasia, pieniä suklaasydämiä ja pikkusiskon tekemiä superherkkupipareita, pelkkiä sydämiä nekin.
Siveltimiä ja värinappi. Noita värejä en juurikaan käytä. Valitettavasti päätyy laatikon täytteeksi ja kuinka siveltimien antaminen lahjaksi saattoikin tuntua niin henkilökohtaiselle alueelle hyökkäämiseltä, kuin se tuntui. Hyviä ovat nuo siveltimet ja käytössäkin ovat jo, mutta jonkun toisen ostamia.
Ja sitten ne murheenkryynit; paketteja oli ja sieltä paljastui koristetta, kehystä, kangasnenäliinoja ja korruptioreppu. Kaikki täysin tarpeetonta, ollut jo lahajan antajalle ja hän on laittanut vahingon kiertämään. Olisi vaikka ostanut Kirkon ulkomaanavulta porsaan. Siitä olisi ollut riemua paljon pidemmäksi aikaa. Edellisenä vuonna saman ihmisen paketeista löytyi sitä edellisenä vuonna lahjaksi antamani esine. En halua olla kiittämätön, mutta ei pakettia vain paketin vuoksi! Onneksi on kierrätyskeskuksia :-) Näiden pakettien antajien naamat kyllä venähtivät, kun he saivat juuri tuollaisen Kirkon ulkomaanapu porsaan tyyppiset lahjat.

Onneksi sain pääasiassa mitä tarvitsin ja toivoin.
Kotimme on nimittäin saavuttanut tappinsa tavaroiden määrän suhteen.
Tänne ei enää mahdu lisää tavaraa.
Tänne iskee kaaos.
Sitäpä en juuri nyt tarvitsisi.
On ihan tarpeeksi kaaosta tässä tuon suunnitelma B:n kanssa muutenkin.
Viimeisen aukeaman kuvasarja kirkastui muuten entisestään lenkillä.
Lenkki jäi sateen takia tyngäksi.
Huomenna alkaa taas viikko ja työt. Myös kirja työt.
Ja tänään jatkuu televisiossa Gilmoret. Minulta puuttuu yksi kausi välitä. Kovalevylle talteen ja pidättäytymisharjoituksia.