Ajattomuus on edelleen ongelma, mutta muut projektit saavat nyt odottaa, sillä puutarhakausi on avattava. minun on päästävä raivaamaan tilaa uusille kasvunihmeille ja seuraavaksi sen teenkin. Tänään puuhat taitavat rajoittua kyllä haravointiin, mutta edessä on myös sireenin leikkausta ja mullitusta. Ihanaa! krookukseni eivät vieläkään kuki. Antavat odottaa itseään. Nousevat kyllä, mutta edelleen jännittää kuinka paljon niitä nuosee, sillä viime syksynä istutin melkein 100 kukkasipulia.

    Eilen olin katsomassa Oopperassa Lokki- balettia. Etukäteen oli luvattu kaunista ja lyyristä tanssia ja ehjä nykybalettiteos, mutta toisin kävi. Teos oli kovin mössöinen. Tsehovilainen tunnelma kyllä välittyi, mutta vähempikin angsti olsi riittänyt. Minna Tervamäki oli itselleen tyypillisesti upea ja pelasti paljon. Hänellä on upea karisma ja hän on niin vahvasti läsnä. Mahtui mukaan muutakin hyvää, mutta ei tarpeeksi. Kauniita pianomusiikkiin tanssittuja hetkiä ja hieno kabaree kohtaus suurella kuorolla. kabareekohtauksen ongelma oli kuitenkin se, ettei sitä ollut harjoitettu kunnolla ja tällainen rytmitajuton toopekin näki eriaikaisuuden ja kärsi siitä. Kulttuuri-illassa oli muitakin hyviä juttuja. Se kokosi yhteen hyvän joukon mukavia ihmisiä ympäriltäni. Tämä suurella joukolla kulttuuririentoihin meneminen on kahden kokemuksen perusteella todella toimiva konsepti ja on ollut todella mukava olla järjetävänä tahona.

    Menemistä on vain ollut valitettavan paljon ja Suuri projekti vaatisi pysähtymistä ja työvoiton ottamista tämän hetkisestä ongelmasta. Suunnitelma on kyllä todella hyvä, mutta sen toteutuksessa joku, en tiedä mikä tökkii.

    Haluaisin ommellakin. Olen hankkinut niin ihanan kesähamekankaan, etten malttaisi odottaa, mutta ilmeisesti vaan täytyy malttaa, kun päivä loppuu kesken.