Mitä tapahtuu, kun lähtee uuteen kohteeseen polkupyörällä ja ilman kunnollista karttaa? Tulee tehtyä paljon odotettua pidempi lenkki ja hankittua kunnon kartta. Mitään noloa ei kuitenkaan tapahtunut, sillä olin varannut tarpeeksi aikaa. Tuli myös huomattua, että suuret väylät sotkevat suuntavaistoa, joka yleens toimii kohtuullisen hyvin, mutta tällä kertaa tuo vaisti ohja minut kahdesti aivan päinvastaiseen suuntaan. Onneksi äly kuitenkin pelasi, ei tullut tehtyä mitään tolkuttoman pitkiä kunniakierroksia.

    Dedis todella vauhdittaa aikaansaamista. Suuri projekti etenee. Tänäänkin pääsin pitkän matkaa eteen päin jo enne töihin lähtöä. Tuon tämän päiväisen etappini kohdalla sain ihan toden teolla miettiä miltä hyppäävä sammakko näyttää: Googlekaan ei suonut minulle vastausta tähän suureen kysymykseen, mutta ongelman sain kuitenkin ratkaistua.

    Paljon enempää en olisi pystynyt anatamaan. Ainoa mikä surettaa on tuo Peppi Pitkätossu, jonka lupasin tällä viikolla toimittaa postitse omistajalleen makaa vieläkin meidän kirjahyllyssämme. Reittiseikkailun jälkeen ei ollut enää toivoa, että Peppi olisi ehtinyt tämän päivän postiin, mutta huomenna se lähtee matkaan jo aamutuimaan.

    Painaa päänsä tyynyyn ja nukahtaa.