Ihanaa idylliä kesäsateessa.
Sade saa ropista kattoon ja ukkonen jyristä.
Me syömme kiireetöntä aamiasta kynttilän palaessa.
Opin tekemään linnunsilmäpitoja.
Kohta on suloisia kukkasia kesähameessa.

Olen miettinyt sankareitani Yllätystytön asiosta.
Asian piti olla kepeää itsetutkiskelua.
Se osoittautui haastelliseksi ja täytyi heidät oikein listata.

Camilla Mickwitz, Lastenkirjailija
Upeita kirjoja. Tahtoisin olla yhtä hyvä tarinankertoja. Hän käsittelee myös taidokkaasti suuria asioita. Hänen väriliitujensa jälkeä voi ihastella Pikkukakkosen tunnarissa. Niin vahvaa ja omaa sekin.

Mauri Kunnas, Lastenkirjailija
Sankari lapsuudesta saakka. Niitä kirjoja jaksaa lukea ja taas lukea. Hän on erityisesti lastenkirjailija ja ylpeä siitä. Ja hän on päätoiminen lastenkirjailija. Samaan tahtoisin minäkin päästä.

Myyrä Multakoura, Luis Murschetzin luoma lastenkirjan hahmo
Päähenkilönsä nimeä kantava kirja oli lapsuuteni ehdoton suosikki. Tuo urhea myyrä pakeni rakennustyömaata läpi kaupungin kauhujen ja lopulta, täpärästi pääsi vehreälle niitylle.

Richard Bach, Kirjailija
Hän kirjoittanut seita teoksia, jotka ovat jättäneet lähtemättömän vaikutuksen minuun. Lokki Joonatan ei ole minun suosikkieni kärkipäässä, mutta Vastahakoinen messias ja Silta yli ikuisuuden sitä vastoin ovat.

Jonna Tervomaa, Laulaja-lauluntekijä
Ehdotonta suosikkimusiikkiani. Hänen musiikkinsa on pelastanut useita päiviä.

Tero Saarinen, Tanssija-koreografi
Nero.

Snoopy alias Toto, sankarihahmo
Pehmo Snoopy, joka sai nimekseen Toto ja nimesi näin hahmon uudestaan Snoopynkin oli ja on leluistani rakkain. Nyt jo resuiseksi rakastettu 25 vuotias turvalelu veteraani.

Krisse, koomikko
Hänen komiikkansa on niin hauskaa ja silti viattonta ja harmitonta. Todella tervetullutta tämän ajan öhö-öhön rinnalle. Hän saa minut nauramaan joka kerta.