Matkustelusta huolimatta pääsin kuin pääsinkin tälläkin viikolla tanssimaan. odotin kovasti akrobatiaharjoitteita, mutta Tanssiope olikin muttant suunnitelmaa. Omia rajojaan pääsi ylittämään silti, joten menetys ei ollut liian suuri ja ensi kerralla teemme sitäkin enemmän akrobatiaa.

Tarkoitukseni oli käydä pikaisesti hoitamassa eräs kiireellinen juokseva asia, joka ei voinut odottaa pyhien yli. Sen kyllä hoidinkin, mutta Gilmoren tyttöjen kaltaista koukkua en ole kokenut taas pitkään aikaan. Tuli pakottava tarve saada se, sillä se sopii niin täydellisesti loppupääsiäisen suunnitelmiini. Muurit murtuivat ja samalla kertaa tuli hankkitua toinenkin ensimmäinen tuotantokausi eli Rakkautta ja rimakauhua. Ja vielä kaiken kukkulaksi löysin kaksi vanhaa suosikkia aleleffakorista. Nyt ei kyllä ole vähän aikaa mahdollista edes katsella leffakaupan suuntaan. Olo on onnellinen. Hyvää mieltä on nyt iso lasti lisää. Enkä pidä tilannetta vielä kovinkaan hälyyttävänä, sillä televisiota katson puolitoista tuntia viikossa ja sekin ilo loppuu kahden jakson päästä.

Eilen juhlimme pääsiäistä todella hyvässä seurassa. Mielitietty valmisti valmisti hulppean kahdeksan ja puolen ruokalajin illallisen. Se sisälsi klassisia gourmet- herkkuja, mutta myös haastejuuston Sveitsinystävältä. Mukana olivat myös Neuvonantaja sekä Fyysikko. He toimivat keittiöapulaisina, joten meidän naisten oli hyvä olla. Huomaavainen palvelu todellakin pelasi saunaakin. Vielä illan päätteeksi nämä hurmaavat nuoret miehet pelastivat minut pulasta ja raivasivat minulle tilaa omaan petiini, jonne yksi väsähtänyt juhlija oli jo levittäytynyt. Vanhasta kokemksesta tiedän, ettei tälläisella hentosella ihmisellä ole mitään mahdollisuutta liikuttaa tuota nukkuvaa. Hyvä kohtelu siis vain jatkuu.